Раздялата е болезнена и трудна. И повечето жени се страхуват

...
 
Раздялата е болезнена и трудна. И повечето жени се страхуват
Коментари Харесай

Виж защо трябва да се разделиш с него завинаги

 

Раздялата е мъчителна и сложна. И множеството дами се опасяват от нея. Затова се помиряват с неприятното връзки от страна на колегата си и се надяват, някой ден, той да се промени. В множеството случаи си нежния пол си остава единствено и само с вярата за по-добра и щастлива връзка. Ако се намираш в сходно състояние е време да схванеш признаците ѝ и да приключиш връзки с този мъж. Истината е, че когато една връзка е цялостна с проблеми, нещата сред сътрудниците мъчно може да се оправят. Токсичната връзка е тази, която вреди на теб и здравето ти. И никоя жена не заслужава това. На първо място ти би трябвало да си уважавана от твоя сътрудник и да се чувстваш спокойна и щастлива, когато си с него.

Представяме ти част от признаците, които демонстрират, че е време за разлъка и е за твое положително.

Живееш в предишното

Всяка една връзка първоначално е сантиментална и сладникава. Чувстваш се по този начин, като че ли си най-щастливата жена в света и най-голямата късметлийка. Но компликациите стартират, откакто този интервал отмине. Ако живееш в предишното към момента и си се хванала за спомените, какъв брой добре се е отнасял той с теб първоначално, това значи, че няма какво хубаво да си спомняш в сегашния миг за връзката ви и е прекомерно евентуално това да не се промени. Този тип празнина е първият симптом, който подсказва, че е време да се разделиш с него и да дадеш късмет на някой, който няма да те кара да живееш със спомените за отминали моменти и всеки ден ще демонстрира какъв брой специфична си за него.

Обиждате се един различен

Може би ти или той сте създали неща, които са ви наранили. И вместо да съжалите за това и да се опитате да поправите нещата, и двамата сте потиснали болката и обидата, които са се трансформирали в огромно отчаяние. А да разочароваш индивида, който обичаш е по-страшно от всичко друго.

„ И всичко се повтаря още веднъж “

Друг симптом, който демонстрира, че би трябвало да скъсаш с него е непрекъснатите ви раздели и събирания. И по този начин до безспир. Двойките се нуждаят от известно време, с цел да си починат един от различен, само че не и това да се трансформира в непрекъсната рутина. Какво ви подтиква към краткотрайната разлъка? И за какво още веднъж се събирате? Може би е време да сложиш завършек на връзката си, само че този път дефинитивно. Финалът на книгата към този момент си я прочела и той няма да се промени, колкото и пъти да я прочетеш още веднъж.

Ти си тази, която се е борила повече

Здравата връзка изисква непрекъснати грижи, само че и от двамата сътрудници. Ако чувстваш, че цялата тежест за това да се бориш за връзката ви, пада върху теб, това е сигурен знак, че е време да я прекратиш. Ти си единствената от двама ви, която се интересува от колегата си, а той не стопира да те подценява.  Няма никакъв смисъл да продължаваш да бъдеш до някой, който не прави нищо, с цел да те задържи.

Изневерила си или си била излъгана

Може би един от най-неприятните признаци, които няма по какъв начин да не останат упоменати. Изневярата има разнообразни форми – физическа, прочувствена, даже финансова. Съществуват толкоз доста способи, по които да предадеш доверието на половинката си. След сходна невярност, е мъчно да възстановите връзките си.

Нямате си доверие един различен

Много неща могат да доведат до липса на взаимно доверие. И изневярата е единствено едно от тях. Да криеш неща от него или той от теб, да спреш да му споделяш за решенията ти и лъжите, които изричаш непрекъснато, са тези неща, които разрушават доверието ви, а то е в основата на хубавичко връзка.

Всички ти го споделяха

Твоето семейство и другари са тези, които те обичат най-вече. И единственото нещо, което желаят е да бъдеш щастлива. Но когато виждат, че нещата сред теб и колегата ти не вървят добре, няма да ти го спестят.  Защото те ти мислят положителното и осъзнават, че този човек не ти въздейства добре. Те най-добре виждат обстановката, в която се намирате двамата. И в случай че те посъветват да оставиш този човек, значи в действителност е настъпило време за разлъка.

Струва ли си цената, която плащаш

За да продължите вашата връзка, и двамата би трябвало да гледате в една посока. Ако вижданията ви за бъдещето, както и задачите ви се разграничават, връзките ви са застрашени. Тук е моментът, в който би трябвало искрено да си поговорите какво желаете от живота. И да откриете баланс сред настояванията и желанията си. В случай, че някой от вас двамата пренебрегне себе си, за сметка за щастието на другия, е непочтено, неверно и след време ще се отрази на връзките ви. Цената, която плащаш, с цел да си с този човек е прекомерно висока. И най-хубавото решение е да се разделиш с него. За твое положително.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР